Shop (old bg)

from Rositsa Dimitrova
Декорация за стена, принт за стена

Декорация за стена – Купи принт

Декорация за стена, принт за стена

Добре дошли в моето малко кътче, чрез което можете лесно да направите някоя от красивите ми фотографии част от своя дом или офис като декорация за стена. 💜 Благодаря, че сте тук!

Всеки кадър е създаден с много любов – към света, към космоса, към красивото и към радостта. Избрах тук да има само завършени продукти – такива, които директно да можете да сложите на стената си. Всички те се изработват с най-висококачествените материали и много внимание към детайла.

Какво да имате предвид преди да направите покупка:

  • Fine Art принтът се предлага с красива и лека PVC рамка, имитираща дърво. Това е най-красивата хартия за печат. По подразбиране този принт е с паспарту (бяло разстояние между рамката и самия принт), както и с плексиглас. Възможно е да се изработи и със стъкло, вместо плексиглас – пишете ми в бележка на поръчката, ако предпочитате стъклото.
  • Канава принтът се предлага без рамка. Няма и нужда – принтът изглежда перфектно и завършено точно по този начин.
  • Продуктови снимки: възможно е да има леко разминаваме между снимките в рамка, които се виждат на този продукт за декорация за стена. PVC рамката е малко по-широка, паспарту кантът – също.
  • За съжаление на този етап не е възможно да изпращаме принтовете с наложен платеж. Единствено можем да изпратим принт при предварително плащане с карта през този магазин.
  • Доставка: може да отнеме около 2 седмици – имаме нужда от време, за да изработим безупречно красив принт. Доставката не е включена в цената, но няма да бъде повече от 10 лв. Доставяме със Спиди, ако искате този принт да бъде доставен до офис на Спиди, вместо до адрес – моля ви да го включите в описанието.
  • Стандартен размер: стандартните размери, които се предлагат тук, са около 40х60 см.
  • Различен размер: aко искате специален размер на даден принт или имате по-особени изисквания за него – пишете ми на contact@tripswithrosie.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More